Over ons

Verkerk Bouwmaterialen Twello B.V. is inmiddels al meer dan 35 jaar uw vertrouwde bouwmaterialen leverancier, ook voor de particulier. Wij zitten gevestigd in Twello waar wij op ons grote terrein veel van onze aangeboden bouwmaterialen op voorraad klaar hebben liggen. Dit zorgt voor een snelle afhandeling van bestellingen. U heeft de mogelijkheid het bouwmateriaal op te komen halen op ons bezoekadres in Twello, hier kunnen wij u laden met een shovel of heftruck. Ook kunnen wij de bouwmaterialen op een locatie en datum naar keuze leveren door middel van onze eigen vrachtwagen met kraan.

Verkerk koopt haar bouwmaterialen grootschalig in. Zij hebben de ruimte dit te doen, omdat ze de bouwmaterialen gemakkelijk kwijt kunnen op hun terrein. De bouwmaterialen kunnen op deze manier goedkoop ingekocht worden, wat u ook terug ziet in de prijzen. Wij proberen A-kwaliteit producten voor een zo scherp mogelijk prijs te verkopen en daarna zullen we u indien nodig voorzien van advies. Daarnaast bieden wij de service te komen kijken bij u om bijpassende stenen of pannen te vinden voor de uitbreiding van uw gebouw.

Uw bestelling kan contact of per pin betaald worden. Wij maken gebruik van een mobiele pinautomaat die aanwezig is in de vrachtwagen. Op deze manier kunt u de bestelling gelijk betalen bij de levering.