Over ons

Verkerk Bouwmaterialen Twello B.V. is inmiddels al meer dan 35 jaar uw vertrouwde bouwmaterialen leverancier, ook voor de particulier. Wij zijn gevestigd in Twello, waar wij op ons grote terrein veel van onze bouwmaterialen op voorraad klaar hebben liggen. Dit zorgt voor een snelle afhandeling van bestellingen. U heeft de mogelijkheid het bouwmateriaal op te komen halen op ons bezoekadres in Twello, hier kunnen wij u laden met een shovel of heftruck. Ook kunnen wij de bouwmaterialen op een locatie en datum naar keuze leveren door middel van onze eigen vrachtwagen met kraan.

Bouwmaterialen worden op grote schaal ingekocht, om onze voorraad hoog en prijzen laag te houden. We proberen A-kwaliteit bouwmaterialen voor een zo scherp mogelijke prijs aan te kunnen bieden. Na de aankoop zullen we u indien nodig voorzien van advies. Ook bieden we de service om op locatie te komen kijken om bijpassende stenen of dakpannen te vinden voor de uitbreiding of verbouwing van uw gebouw.

Uw bestelling kan contant of per pin betaalt worden. Wij maken gebruik van een mobiele pinautomaat die aanwezig is in de vrachtwagen.